Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kapcsolódás lehetőségei a delfinekkel

1283122_370.jpgKapcsolódás lehetőségei a delfinekkel

Sok ember álmodozik róla, hogy együttússzon delfinekkel, de legalábbis fotókat, tárgyakat gyűjt, amin delfinek szerepelnek. Automatikusan mosolyogni kezdünk, ha meglátjuk őket. Ők a játékosság és az öröm szimbólumai, és ez adja meg a lehetőségét annak, hogy behozzuk ezeket a képességeket a mindennapi életünkbe is. Az a kincs, amit én kaptam a delfinektől, megváltoztatta az életemet. Az a mérhetetlen öröm, inspiráció és feltételnélküli szeretet képessége, amivel rendelkeznek, arra késztetnek, hogy mi emberek is megtaláljuk ezeket saját magunkban és a világunkban.

Miért is szeretik az emberek a delfineket?

·        ►Életkorra való tekintet nélkül, amikor meglátja az ember a delfint felugrani a vízből a levegőbe, örömmel tölti el.

·        ►Autista gyermekek hirtelen befogadóbbá kezdenek válni, miután delfinekkel úsztak.

·        ►Akinek egyébként félelme van a víztől, még az is békében és biztonságban érzi magát, amikor a delfinek jelen vannak.

·        ►Az emberek gyakran ugyan olyan agyhullám mintát észlelnek, miután úsztak delfinekkel, mintha csak meditáltak volna.

·        ►A delfinek nagyon jó bábák.

·        ►A legtöbb delfin tréner is egyetért abban, hogy a delfinek sokkal többek, mint cirkuszi állatok, hanem inkább definiálhatók spirituális lényeknek.

►Gyakorlatilag minden ember, aki valaha úszott együtt delfinekkel, azt mondta, hogy ez a tapasztalás megváltoztatta az életét.

 

Milyen módokon kerülhetünk kapcsolatba a delfinekkel vagy akár csak energiájukkal?

Engem személy szerint már nagyon régóta lenyűgöztek a delfinek. Ez indított arra, hogy elkezdjek vele foglalkozni, hogy milyen módon segíthetnek nekünk, embereknek, és én ebben hogyan tudom a részemet kivenni. Kétféle utat találtam hozzájuk. Az egyik, a fizikai kapcsolat a delfinekkel. Léteznek helyek, ahol a vadon élő delfinekkel lehet találkozni és együttúszni. Én is úsztam már együtt sokszor vadon élő delfinekkel a saját természetes közegükben, hogy megtapasztaljam a fizikai kontaktust velük. Azonban ezek a helyek a tengerek mellett találhatóak, így eléggé nagy anyagi megterhelést jelenthet Magyarországról kiutazni, főleg egy család részére. Ekkor kutattam tovább és megtaláltam a második utat, mely különleges gyógymód bárhol elérhetővé válhat, nem a közvetlen fizikai kontaktus során, hanem hang-, kép,- és energiakezelés, vagyis virtuálisan, illetve telepatikusan kapcsolódni össze a delfinekkel, azaz a gyógyító energiáikkal. Ez a módszer képes hozzásegíteni a félelmek és frusztrációk elengedéséhez, a belső erő és harmónia felfedezéséhez. Sőt továbbmegyek, a születéskor sérült gyermekek fejlődésében is szerepet játszhat.

 

Amiben a delfin terápia segíthet:

-      Nagyobb önszeretet és önelfogadás.

-      Önbizalom növelése.

-      Gyógyulás fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten.

-      Mélyebb belső béke.

-      Mély belső öröm.

-      Játékosság.

-      Harmonikus kapcsolatok.

-      Növeli a felelősségvállalást önmagunk iránt.

-      Növeli a kapcsolatot a természettel.

-      Több szabadság, kevesebb félelem az életben.

-      Gyorsabb manifesztálása a szívünk vágyának.

-      Egység- Közösség érzése.

 

Kiknek ajánlható a delfin terápia?

Mindenkinek, aki szereti a delfineket és szívesen összekapcsolódik az energiáikkal.
Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Akik stresszesen élik az életüket, és szeretnének relaxálni vagy gyógyulni

Fogyatékos, sérült gyermekek számára.

Kismamáknak.

 

Az idegrendszer- és a vázizomzat gyógyító munka létfontosságú minden ember számára, aki fejlődni szeretne, alkalmazkodva a Föld megemelkedő rezgésszintjéhez. Nagyon fontos olyan módszereket megtanulnunk, amivel megtanítjuk a testünket, hogyan engedje el a feszültségeket, a káros energiákat, megbetegítő rögzüléseket, ezáltal meggyógyítva önmagunkat, az életünket.

Tudományos kutatások ide vagy oda, én biztos vagyok benne, hogy a delfinek képesek megváltoztatni minket, embereket a szeretetük, örömük, empátiájuk által és azzal az élesen fókuszált, precízen célzott magasrezgésű hanggal, illetve ultrahanggal, ami képes hatni a csontok és ízületek szerkezetére, és  módosítani az agyhullámokat is. Az is biztos, hogy a delfin terápiát egyre növekvő érdeklődés övezi, hiszen vele kapcsolatban fájdalomcsillapításról, a depresszív jelenségek oldásáról, az autista gyerekek tanulási készségének javításáról beszélünk. Létezik egy megállapítás azzal kapcsolatban; hogy az agyfélteke lassú hullámainak összehangoltságát szinkronba hozzuk az agy tevékenység aktivitásának megváltoztatásával.

Az ember fiziológiai kapcsolatát a delfinekkel úgy jellemezhetnénk – hogy ilyenkor létrejön egy jelentős bioelektromos változás az agy aktivitásában. A világ különböző országainak tudósai behatóan tanulmányozzák ezt a hatásmechanizmust. Néhány forrásmunka a cerebrális-hormonális működés elvét magyarázza, ugyanakkor csokorba szedték az elektro-fiziológiai tanúsítványokat, melyek alátámasztják az endorfin alapokon nyugvó hatást.

A mai napig nyitott a kérdés- hogy csinálják ezt a delfinek?
A delfin „leszkenneli” a pácienst, érzékeli és észleli a beteg szerv kisugárzását. Csodálatos biológiai mezővel rendelkeznek; leveszik a stresszt, az ember érzi az életenergia megnövekedését, és eltűnik a negatív energia jelenléte.

 

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 4
Összes: 2086176
Hónap: 6829
Nap: 236