Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Delfinekkel szülés

 dolphin-pregnant_1559606i.jpgTények és gondolatok a delfinekkel szülésről

TÉNYEK ÉS GONDOLATOK A DELFINEKKEL SZÜLÉSSEL KAPCSOLATBAN

 

dolphin-pregnant_1559606i.jpg

"Minden anya szeretné, hogy a gyermeke születése különleges legyen. De vannak olyanok is, akik olyan messzire is elmennének, hogy delfinbábák segítségével adjanak életet gyermeküknek.   
A delfinekről azt tartják, hogy képesek megérezni, ha egy nő áldott állapotban van – bizonyos esetekben még azelőtt, hogy az illetőnek tudomása lenne róla-, és ha állapotos nő tartózkodik a vízben, a delfinek gyakran kitüntetett figyelemben részesítik.

 

 

 
A nők biztonságban érzik magukat, amikor a delfinekkel vannak a vízben. Ezek a csodálatos emlősök nagyon mélyen képesek átélni az örömöt. A velük való úszás lehetővé teszi egy várandós anyának, hogy érintkezésbe lépjen az örömmel, ami a szülés igazi lényege.
A kórházak hajlamosak a gyermekszülést egy szervezett, sterilizált üggyé tenni, melyet inkább a szakemberek, mintsem az édesanyák irányítanak....

 .....A delfinek, az általuk kibocsájtott ultrahangok segítségével képesek érzékelni a várandós kismamákat. Azok a kismamák, akik várandósságuk alatt találkoztak delfinekkel, valóban úgy érezték a delfin tudatosan közelít hozzájuk és babájukhoz, s érzékelték az általuk kibocsátott hangok pozitív rezonanciáját. A legújabb tudományos kutatások is azt bizonyítják, hogy a delfinhangok pozitív hatással vannak a baba agyműködésére, szívverésére, megnyugtatják a magzatot.
Az általuk kiadott hallható és nem hallható tartományba eső hangok és rezonanciák pozitív hatással vannak az ember ideg-és energiarendszerére, erősítik az immunrendszert, kiegyensúlyozó hatással vannak a belső szervek és mirigyek így végső soron az egész szervezet működésére. "

 

Sok kismama megkeresett már minket, hogy segítsünk abban, hogy delfinekkel tudjon szülni. Ez késztetett arra, hogy megírjam ezt a cikket. Megértem, hogy sok kismamának eszébe jutott már a delfinekkel való szülés.  De ez azért nem olyan egyszerű. Első hangzásra ez nagyon jó ötletnek tűnhet, azonban ez sokkal komolyabb és komplexebb dolog ennél; főleg innen Magyarországról kivitelezni egy ilyen vállalkozást.

Miért is?
 

 1. Egyenlőre nem is tudunk olyan helyről a világban, ahol ez hivatalosan, orvosi felügyelet mellett, engedélyezett. Lehet információkat látni egy-egy helyről, de gondoljunk csak bele, hogy ki tud ezekért felelősséget vállalni innen.

 

2. Még nem találkoztunk olyan itthoni nőgyógyásszal, aki belement volna abba, hogy a páciensét elengedi. Megint jogos, mivel nem tudna felelősséget vállalni értük. 

 

3. Igen magas költséggel járna egy ilyen vállalkozás, hiszen már hónapokkal a szülés előtt ki kellene utazni az adott helyre, mert ott jóval előtte már meg kellene kezdeni az ismerkedést és az összehangolódást a delfinekkel. Majd a szülést követően, az újszülöttel sem lehet azonnal felülni egy repülőre tizenórákat utazni. 

 

4. Utazás a repülőn:  "A légitársaságok általában a 36. hétig (ikerterhesség esetén 32. hétig) javasolják a repülést, de a 18. héttől már csak orvosi igazolással engedik repülőgépre szállni a várandós nőket. A 36. hét után, a kismamák és gyermekük teljes biztonságának érdekében, a szakorvosok többsége már a rövidebb utazásokat sem javasolja, a légitársaságok pedig legtöbbször nem is engedélyezik a repülést."

 

Ezek lennének az alapvető tények, amiket legelőször is figyelembe kell venni és átgondolni elég felelősségteljesen!

 

Azt tanácsolom, hogy tegyük meg azt, ami itthon is elérhető!

 

Amit megtehetünk itthon is, és amiben mi is tudunk segíteni:

- a kismama delfinmeditációkkal összehangolódhat a delfinek energiáival, ami jótékony mind a babára és a kismamára is;

- hallgathat a kismama delfinhangokat felvételről, nézhet delfineket filmeken;

- ha az orvosa beleegyezik, akkor választhat alternatív szülést, vajúdhat vízben és hallgathat közben delfinhangokat, amik megnyugtatják, mind a babát és a kismamát is.

 

Ezek a megoldások bárki számára kivitelezhetőek, és nem beszélve arról, hogy sokkal biztonságosabb mindenki számára. 

 

További szép és örömteli napot kívánok!

 

Delfinszeretettel:

 

Netty

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 2
Összes: 2086176
Hónap: 6828
Nap: 235