Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bevezető

201507261083.jpgBevezető

 

netty-tengerparton-portre.jpgKöszöntelek Kedves Látogató!

Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem az emberekkel, hogy milyen ajándékokat adhatnak nekünk a delfinek és bálnák, ha képesek vagyunk összekapcsolódni az energiáikkal, akár személyesen, akár csak telepatikusan. Hiszen ők sokkal többet jelentenek a tengerek és óceánok mosolygós és aranyos lényeinél. A delfinek hordozzák a feltételnélküli szeretet, az öröm forrásának és a jelenben élés kulcsait.

 

A delfinek és bálnák felajánlották a segítségüket az emberiségnek, hát legyen szemünk meglátni, és legyen szívünk megérezni ezt!

Általuk felébreszthetjük magunkban azokat az ősi kódokat, melyeket az évezredek során elnyomtunk, és elfelejtettünk. Már nem emlékszünk arra, hogy milyen amikor a szívünkre hallgatunk, a jelenre koncentrálunk és minden percet a maga teljességében élünk meg. Amikor mindenben és mindenkiben megláthatjuk a jót és képesek vagyunk rácsodálkozni egy gyönyörű virágra vagy éppen egy előttünk elröppenő pillangóra. Elfelejtettük önmagunkat szeretni és ezálatal a körülöttünk lévő világot is, beleértve minden élőlényt. Segítségükkel szembenézhetünk ősi félelmeinkkel és átalakíthatjuk tudatossággá.

Kik is a Delfinek?

A Delfinekre gyakran mondják, hogy a "Tengerek Angyalai", hiszen a feltételnélküli szeretetet és az örömöt testesítik meg. Akár, ha csak egy fotót is látunk egy delfinről, rögtön mosolyogni és nevetni kezdünk, amitől pedig a lelkünk szárnyra kél. Teljesen biztonságan érezzük magunkat közöttük. Ebben a mélységes biztonság érzésben a delfinek mélyen és finoman érintenek meg, és gyógyítják a szívünket és lelkünket. És elkezdünk felébredni, hogy kik is vagyunk valójában. Az igazi Önvalónk visszatükrőződésévé válik az életünk.

A Delfinek multidimenzionális lények, akik az Egységben léteznek. A tudatosságuk univerzumokon ível át. A hatásuk felülmúlja az időt, teret és fizikalitást. Nem szükséges, hogy fizikai kapcsolatba kerüljünk velük, hogy gyógyulhassunk általuk, - illetve az energiáik által -, és hogy befogadjuk az ő ajándékaikat.

 

Mi is az a Delfin Energia?

A Delfin Energia csodálatos és gyógyító frekvenciájával dolgozunk, mely  az Öröm, az Áramlás, a Szeretet, a Bőség és a Szív megnyitásának frekvenciája.

 

Delfinszeretettel:

 

Netty

 

A DELFIN-TERÁPIA menüponthoz tartozó bejegyzések szövegéhez az alábbi forrásokból merítettem:

- Elsősorban a saját szakdolgozatom Pszichológiából, azon belül pedig:

http://www.dolphintherapy.eu/hastaliks.php?sid=228dc1cde57e7336789160ceeffcee66

http://www.dolphintherapy.eu/article.php?artic=Tedavi

Csillagsziv.hu

Wolfgang Gewalt-Pénzes Bethen: A delfinek közelről

Robert Merle: Állati elmék

Patrice van Eersel: Az ötödik álom

 

 

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 4
Összes: 2086172
Hónap: 6826
Nap: 273