Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári napforduló meditáció és szertartás

naplemente06.14..jpgA Nyári napfordulón csatlakozz hozzánk a meditációhoz, és kapcsolódj össze a természettel, tündérekkel, saját vágyaiddal! Dátum: 2019. június 21. péntek, 18 óra 

article preview

summer-solstice.jpgNyári napforduló meditáció és szertartás

Dátum: 2019. június 21., péntek 18:00-kb. 21:00

 

"Nyári napforduló az a pillanat, amikor a Föld forgástengelye a legkisebb szögben hajlik el a Nap sugaraitól. Az északi féltekén a nyári napfordulóig a Nap délről északra halad, utána pedig északról dél felé kezd mozogni, és az év leghosszabb nappalát adja (következésképpen a legrövidebb éjszakát).

A nyári napforduló az északi féltekén június 21-én van (esetenként 22-én vagy 20-án), a déli féltekén pedig december 21-én (esetenként 22-én). A magyar népi szokások szerint már korábban is fontos ünnep volt, de a kereszténység felvétele óta Szent Iván napjához (éjjeléhez) kötik a nyári napfordulót."

naplemente06.14..jpg

Ebben az időszakban megnyílnak olyan kapuk, amikor sokkal könnyebb kapcsolódni magával a természettel és a benne élő természeti lényekkel, például a tündérekkel is.

Ezt felerősítve a csoport energiájával egy csodás meditációban és szertartásban lehet részed, ha eljössz.

Ha az időjárás engedi, (és éppen nem zuhog az eső) akkor a program második felében kimegyünk a Duna-partra és feltöltekezünk a naplementében is.

Előzetes regisztráció szükséges legkésőbb június 19-ig!

 Helyszín: Bp., XXI. ker.
 Hozzájárulási díj: 3500.- Ft/fő

 

summer-solstice3.jpg

 

Ha szeretnél jönni, akkor küldj egy regisztráló e-mailt:

      feherpegazusinfo@gmail.com